Om Casa Cson

Om Casa Cson

Lägenheten ligger i Spanien i byn Gran Alacant ca 15 minuters bilfärd utanför staden Alicante. Flygplatsen Aero porto Alicante ligger ca 10 minuters bilfärd från lägenheten.

Bostaden ingår i en Urbanisation som heter Novamar VI och är en så kallad “gated commmunity”, dvs området/samfälligheten är inhägnat. Lägenheten utgör toppvåningen i en radhuslänga som ligger i suterräng på sluttningen mot havet. Entré till lägenheten är direkt från gågatan via en egen utvändig trappa, alla rum, terrasser och balkong i ett och samma plan.

I lägenheten finns:

47 tums TV med bl.a. svenska TV kanaler, Playstation 3, Trådlöst nätverk/wifi, Diskmaskin, Tvättmaskin, Spis, Ugn, Mikrovågsugn, Brödrost, Vinkyl

Planlösning

Bostaden är ca 80 kvadratmeter stor inomhus och har en terrass på ca 75 kvadratmeter med sol hela dagen samt en balkong med tak på ca 10 kvadratmeter.
Det finns 2 sovrum och 2 badrum, kök och ett vardagsrum.

Sovrum 1

2 bäddplatser
Ca. 12 kvadratmeter med en inbyggd garderob. Utrustat med dubbelsäng 160 cm bred, dvs 2 bäddplatser.

Sovrum 2

4 bäddplatser
Ca. 14 kvadratmeter med en inbyggd garderob. Utrustat med 2 våningssängar.

Vardagsrum

Rummet är ca 24 kvadratmeter stort och är möblerat med matbord för 6 personer (finns även iläggsskiva och fler stolar), en soffa och 1 fåtölj. Rummet är utrustat med TV (även svenska kanaler), Playstation 3 konsol.

Kök

Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spis och mikrovågsugn (i tvättstuga) samt givetvis kyl och frys. Det finns brödrost, vattenkokare, riktiga knivar, vinkyl mm.

Tvättstuga

Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, vinkyl samt tvättho.

Takterass

Takterassen på ca. 75 kvadratmeter är utrustad med en loungegrupp i konstrotting, matgrupp samt 2 solsängar, solskydd i form av parasoll. Ute på takterrassen finns det även en utedusch.

Balkong

Balkongen är på ca 10 kvadratmeter och är möblerad med en matgrupp för 4 personer.

Pool

Den stora gemensamma poolen med barndel, bubbelpool och “vanlig” del ligger ca 100 m från lägenheten inne i det inhägnade området. Poolen är endast uppvärmd av solen och är öppen från mitten av juni till mitten av september.

Strand

Carabassistranden och havet ligger ca 500 m från lägenheten. Stranden är sk blue flag strand vilket innebär att den är väldigt ren, den städas och sköts om dagligen under högsäsong.