Så här tycker gästerna

Så här tycker gästerna

Gästers kommentarer, tips och åsikter

5 Responses so far.

 1. Niclas skriver:

  Här vill vi gärna att gästerna lämnar sina kommentarer, tips och önskemål.

 2. Per Rodenvall skriver:

  Vi var där i lägenheten några dagar i mitten av September.

  Genom åren har man ju varit på några liknande lägenheter, men det här är bäst alla kategorier. Vi tar kommentarerna i ordning:
  -Nära flyget utan att bli det minsta störda (15 min med bil)
  -Bra och tryggt område med lås och parkering på gatan eller i Claessons garage
  -Nära till poolen, som var stor och trevlig. Här kunde man till och med ligga en hel dag om det var rödflagg
  -Bra lägenhet med massa av utrymmen. Terrass/balkong vid ingången och en jätteterrass inne i lägenheten. Den var så stor att man lätt kunde ha matbord, soffhörna, solstolar och massa extra space. På terrassen hade man sjöutsikt och lite utsikt över flygplatsen på distans.
  -Utrymmena i lägenheten var mycket väl tilltagna. Två sovrum och vardagsrum och två toaletter

  Det låter nog som om vi är nöjda och det är vi.
  Sen var det ju lagom gångavstånd till en riktigt bra strand. En dag var det rödflag och en dag var det gulflagg. Då var det kul att bada…

  Alicante var också kanon. Vi var i Algar vattenfall och Guadalest en dag det var otroligt sevärt.

  Ett tips från Kocks som åkte med oss var Carmen Del Campillo.
  https://www.tripadvisor.se/Attraction_Review-g1064230-d3224205-Reviews-Carmen_Del_Campillo_Moriscos-Alicante_Costa_Blanca_Province_of_Alicante_Valencia.html
  Veronica hade timat in så att vi kom dit och han titta igenom hela trädgården och huset innan solnedgången. Sen var det te eller kaffe och backlava i skymmningen. Trädgården var ännu häftigare i mörkret.
  Det här målet är ett måste och det kommer garanterat upp på Claessons lista när dom varit där. Ytterligare en sak är att dom bara tog kontanter. Typ 100kr/skalle. Dom ville ha det lugnt så vår dotter Alice fick låtsas att hon var 15år. Det var åldersgränsen.

  Vi hoppas på att få hyra lägenheten flera gånger och se mer.

  MVH/Per och Elsabeth Rodenvall

 3. Emanuel Sandberg skriver:

  Kom hem till ett snöigt och kallt Östersund efter en fantastisk vecka i Alkcante. Lägenheten vi hyrde hade alla bekvämligheter med t.o.m. disk-och tvättmaskin. Många bra bäddar gott om utrymme och ett ovanligt stort vardagsrum och ennorm altan med grill, utedusch mat- och sittgrupp. 2 altaner gjorde att vi kunde välja läge med hänvisning till solen.
  Det är gångavstånd till stranden och även till 2 köpcentra. Många bra restauranger i närheten. Tillgång till WIFI gjorde det möjligt att sköta våra affärer från bostaden. Husets läge gör att vi hade en fantastisk utsikt. Hela kvarteret är inhägnat vilket gör att man kan känna sig trygg.

 4. Anna skriver:

  En helt fantastisk vistelse! Vilken lägenhet! Vilket läge! Sköna kvällar på den härliga balkongen, nära ner till havet nära till områdets pool med vajande palmer. Efter denna svenska sommar blev det också skönt med ac i lägenheten.. Vi var 7 personer under några dagar och det kändes aldrig trångt.
  Naturområdet i närheten var mycket skönt att promenera och jogga i och dessutom kunde man vara fågelskådare om man ville. Hit kommer vi gärna tillbaka! Tack Deborah och Niclas för att vi fick njuta av ert jättefina boende.

 5. Monica Granlöf skriver:

  Vi vill verkligen rekommendera denna fina lägenhet i Gran Alacant. Vi har varit där några ggr nu både under vår, sommar och tidig höst. Det är bekvämt med närheten från flygplatsen, njutbart med en underbar terrass samt många bekvämligheter i lägenheten såsom disk- och tvättmaskin. Vi har både nyttjat poolen och tennisbanan, badat vid den härliga Carbassistranden samt hyrt bil för att enkelt ta oss runt i området.
  Tips på bra utflykter är bergsbyn Guadelest, ön Tabarca samt Alicante stad förstås.
  Vi kommer tillbaka!!